Check out my freehand nail art in the folders/pages above this line :) - Se min frihånds nail art i fanebladene over denne linie :)



torsdag den 15. marts 2012

Snowdrops - vintergækker

 
 
The base color is China Glaze Kinetic Candy, and when dry I added/dabbed China Glaze Snow Globe for sparkle on the sky, but not all the way down to the tip,. The lower half I sponged with Butter London Wallis, see photo below, and now I was ready to paint the Snowdrops (Galanthus Nivalis) with acrylic colors. First I used my thinnest striper for the vegetation and leaf’s, I chose two different green shades. With a small brush I did the flower heads and with a tiny dotting tool I added the green dot on top of each flower. Finally I top coated with Seche vite.
In Denmark the Snowdrops are the first flowers of the year. Do you like Snowdrops, and do you prefer these or THESE?
Have you noticed the new page in the top menu, Flowers/blomster, with links to all my flowers...?
Grundfaarven er China Glaze Kinetic Candy, og da den var tør lagde jeg China Glaze Snow Globe på den øverste del (mod neglebånd) for at få lidt glitter på himlen. Det yderste af neglen/jorden duppede jeg på med en svamp med Butter London Wallis, se foto nedenstående, og så var jeg klar til at male vintergækker med akrylfarve. Først brugte jeg en meget tynd striper pensel til blade og vegetation, jeg brugte to forskellige nuancer af grøn. Med en meget fin lille pensel malede jeg vintergækkernes hoved, og med mit mindste dotting tool malede jeg den grønne ”kerne” der holder de hvide kronblade. Jeg lagde til sidst en toplak, Seche vite.
Kan du li’ vintergækker, og foretrækker du disse eller DISSE?
Har du lagt mærke til det nye faneblad, Flowers/blomster, i top menuen, der finder du links til alle mine blomster...?

Before the painting - før jeg begyndte at male

37 kommentarer:

  1. Very cute! You are talented. Love the mani!

    SvarSlet
  2. This is amazing!! You really are talented!

    SvarSlet
  3. Gorgeous,and I love the touch of sparkle:)I am glad that you made a link to all your amazing flower nail art:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahaha, Mimi, the glitter girl ;) - I'm glad you like it, and I thought that page could be useful in the future :)

      Slet
  4. Both snowdrop manicures are lovely... but I think I actually prefer Bossy Boots as a base! It just looks so serene. And spring-y. I do really love how you used Snow Globe, though! It looks so pretty in your "sky"!

    We don't get snowdrops where I am, as far as I know, but I wish we did!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you, The Lacquer Tracker, my husband thought so too, but I think the blue (sky) is more spring-y :)
      It might be too cold, where you live...

      Slet
    2. I did a quick google of "snowdrops" and I believe they are mostly something native to Europe. Ahh, yes, and the winters are very long and cold here... but we also get some scorching hot temperatures in summer! A land of extremes. :P

      Slet
    3. I had a hunch, but it's nice to know.
      Yes, it's a land of extremes, where you live, but obviously the Domo's thrive there :)

      Slet
  5. Skøn blog du har, og wuhu jeg blev din nr 100 follower :)

    Kh

    SvarSlet
    Svar
    1. Ahj, hvor godt - jeg har været spændt på hvem der blev min nr. 100 :) - og tak for de søde ord!!

      Slet
  6. jeg kan nu rigtig godt lide begge versioner, denne her giver dog sådan lidt en påske vibe, jeg tror det er snow globe der gør det :) sødt

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Kat, ja, du har faktisk ret i det med påske, det har jeg ikke tænkt på før nu...

      Slet
  7. Svar
    1. Thank you, melacine, I'm glad you like it!

      Slet
  8. This is so beautiful! I love the little bits of Wallis peeking through! And the flecks in the sky are gorgeous!

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you, arfblat, yes, I like the "Wallis effect" too :)

      Slet
  9. Åh hvor er de fine! Jeg synes der er noget magisk over din brug af snowglobe :) Og lidt ironisk den bliver brugt til en forårshimmel :p

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Sofie, hahaha, men jeg kan nu huske mange år, hvor vi har haft sne i april også, vi glememr det bare hurtigt, med en vinter som denne ;)

      Slet
  10. your snowdrops are so cute, love it :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you my dear, I'm glad you like them :)

      Slet
  11. åh, falder i svime og går samtidig i forårsmode hver gang jeg ser disse negle... hvis jeg selv ejede en lyseblå og noget grønt, var jeg forlængst begyndt selv (det er jo snart påske)...
    men jeg skal lige høre dig om noget... det der akryl du bliver ved med at skrive om, det kan da ikke være det man også maler malerier med, vel...? hvad er det for noget, og ville man et eller andet sted ikke også bare kunne bruge neglelak, hvis man bare får fat i en pensel der er tynd nok...?

    kh
    Simone

    SvarSlet
  12. Hej Simone, og tak for de søde ord :)
    Ja, det er den samme slags, men det skal være den tynde/flydende slags. Jeg har nogen fra Panduro hobby (Traditional Craft Paint) som er fine, men nogle vil krakelere når de tørrer, jeg har også nogle fra Creativeshop.dk, Plus hedder de, de er en smule tykkere, men kan let tyndes. MEN en billig mådeat komme til dem på er at købe et sæt i Netto, når de er på tilbud i kataloget næste gang, 30,- gav jeg for et sæt med 12 x 12ml, "your-own-art", de er som Plus en smule tykke, men kan tyndes ganske let, men det er ikke altid nødvendigt. Du skal altid huske en toplak over akrylfarven, ellers vasker du den af :)
    Det er mega svært at erstatte akrylmaling med neglelak, for den tørrer lynhurtigt i forhold til akryl farve - og du kan ikke som med akrylen fjerne en smutter med vand eller propylalkohol, du er nødt til at starte helt forfra. Akrylfarve giver også mange muligheder for at blende farver ind i hinanden og du kan decideret blande dem for at gøre lysere/mørkere eller skabe en ny farve...

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    2. tak for dit hurtige svar... jeg ligger inde med en masse akrylmaling, da jeg studerer til billedkunstlærer, så det burde ikke være et problem... når vi maler skal vi dog bruge de dyre farver, hvilket også er super meget bedre og flottere, men mon ikke jeg kan bruge mine gamle billige slatter til mine negle så... hehe... tak for info... :)
      nåh ja, og så giver det jo mening med rettelser... havde godt nok også undret mig over hvis man lavede fejl... jeg må nok hellere få anskaffet mig en lyseblå, så jeg kan komme i gang... kunne være festligt til påskefrokosten skærtorsdag...

      Slet
    3. Det lyder godt, men det er IKKE en erstatning for neglelak, du skal have neglelak på neglen, og så maler/dekorerer du med akryl malingen, og det bliver kedeligt hvis det kun er i en farve. Men du kunne male påskeæg, lam, blomster osv. - og husk toplakken!
      Har du et godt tip til en tyndtflydende (som eller lidt tyndere end ketchup), men velpigmenteret akrylfarve i en super god kvalitet?

      Slet
    4. jeg forsøgte mig lige i går aftes med en enkel negl med vintergækker... http://mizzzims.blogspot.com/2012/03/det-er-ved-at-blive-forar.html - hvis du vil se det... dine er meget flottere...
      mht. til tyndflydende akryl, er det ikke normalt... det skal gerne være lidt bastant i det... så du må nok stadig fortsætte med at fortynde det... men vil da gerne give dig nogle mærker alligevel... i bilka kan man købe winsor og newtons galleria, som dog er et udgået mærke, hvor bilka har købt restpartiet... men det er super lækkert at arbejde med... derudover kan der nævnes system 3 og maimeri acrilico... håber det kunne bruges... :)

      Slet
    5. De ser da fine ud :) - og jo, det er faktisk også normalt, i USA bruger mange mærker som Americana og Folkart, der er præcis den rigtig konsistens, og det er den fra Panduro også, men nogle af farverne vil krakelere, det kan dog afhjælpes ved at mixe med en anden farve. De pastaagtige kan du ikke fortynde så de bliver gode nok, de vil let glide af/hæfter ikke godt under penslen. Jeg har to fra Maimeri, de er decideret pasta-agtige, er de andre også det, for så orker jeg ikke engang prøve dem :)

      Slet
    6. ja, de er også bestante i det... fordelen ved disse farver når man maler er at man kan lave forskellige tykkelser... hvis man vil have det mere fladt, skal penslen bare være våd/fugtig...

      Slet
  13. Your snowdrops are so lovely! :-)
    I like these a little bit more, but also your "The snowdrops for my husband" are beautiful! Maybe here that "something" that makes me like it a little bit more is the touch of blue sky that can be seen behind the flowers! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you, Raggio di Luna, yes, I prefer these too because of the blue sky :)

      Slet
  14. Both mani looks good, but my favorite is with green base. (:
    I made your design too, and I posted on my blog whit a tutorial. I hope not is problem.
    http://vaniliamamor.blogspot.com/2012/04/hoviragghioceisnowdrop-tutorial.html

    Isa

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you Isa, I'm happy that you got inspired and linked back to me, no problem at all of course :)

      Slet

Please do NOT link spam! Comments with links will very likely be removed. If you want me to look at your blog, send me an email!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...